miércoles, 9 de septiembre de 2015

HAPPY BACK TO SCHOOL

Comença un nou curs escolar!
Preparats, preparades? Espere que hàgeu passat un bon estiu i hàgeu disfrutat del vostre merescut descans.
Pareix que va ser ahir quan estàvem tancant per vacances però el temps passa i ja estem ací per a donar la benvinguda a este curs escolar. Les vacances han arribat al seu fi i iniciarem el curs amb noves energies i sobretot amb moltes ganes de treballar i d'aprendre coses noves. Espere i desitge que “la vuelta al cole" siga divertida per a tots. Darrere quedaran els dies de descans, d'alçar-se tard, de siestes, jocs... Ara toca tornar a l'hàbit de matinar i anar a l’escola amb il·lusió i disposats a esforçar-nos en el nostre quefer diari. La platja i la piscina es canvien per les aules i els pupitres. Este blog, com ja sabeu, és un espai per a reforçar i ampliar els continguts treballats en classe per mitjà d'activitats i jocs...i també podeu deixar els vostres comentaris!
Ens espera un bon curs ple d'emoció, diversió i aprenentatge. Aprofitem el temps al màxim! Promet un curs replet de un montó d'activitats i coses super-mega- interessants. Jo estic preparada per a començar esta nova aventura, i vosaltres?.

1 comentario:

  1. El comentari arriba un poc, prou tard pero si que estava preparada i ho estic encara que les classes d'angles no hagin sigut tan divertides ni ho seràn sense tu.

    ResponderEliminar