jueves, 17 de mayo de 2018

Taller reciclatge (TERCERO)

Continuamos con los talleres de "Arts and Crafts" impartido por madres y padres que tienen profesiones en las que las habilidades plásticas son importantes.
En tercero, la mamá de Ayeleen, que es diseñadora gráfica y muy concienciada con el reciclaje nos hizo un taller muy creativo donde los niños y niñas debían decorar botes de hojalata para guardar rotuladores, etc ...
Analía va fer una presentació amb imatges sobre el treball d'una dissenyadora gràfica i vam poder veure fotos de tot el que és capaç de fer.
Aquí os dejo las cosas tan bonitas que hicieron los alumnos.
Continuem amb els tallers de “Arts and Crafts” impartit per mares i pares que tenen professions en les que les habilitats plàstiques són importants.
En tercer, la mamà de Ayeleen, que és dissenyadora gràfica i molt conciènciada amb el reciclatge ens va fer un taller molt creatiu on els xiquets i xiquetes havien de decorar pots de llandes per a guardar rotuladors, etc…
Analía va fer una presentación amb imatges sobre el treball d’una dissenyadora gràfica i vaem poder vore fotos de tot el que és capaç de fer.
Açí vos deixe les coses tan boniques que ferem els alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario